Közérthetően és őszintén az agilis módszertanokról

Agile blog

A blogról

2015. november 18. - Bodó Árpád Zsolt

Gyakorló tanácsadókként régi tervünk blogot indítani az agilitásról, megosztani tapasztalatunkat, tudásunkat. Eljött az idő. :)

Célunk közérthetően és őszintén írni az agilis módszertanokról és a kapcsolódó területekről, magyarul, a magyar közösség számára.

Akad, aki trendként, divatként tekint ezekre a módszertanokra. Akad, aki vallásként kezeli őket és “hisz” vagy éppen “nem hisz” bennük.

Mi eszköznek tartjuk őket.

Mint minden eszköz, egy módszertan is van, amire alkalmas és van, amire nem.
És mint minden eszközt, ezt is lehet jól és rosszul használni. A siker kulcsa felismerni, hol és hogyan érdemes alkalmazni őket.

Bízunk benne, hogy értékesnek fogjátok tartani írásainkat. A blog sikeréhez természetesen elengedhetetlen az ügyfelek - az olvasók - visszajelzése, ezért bátorítunk benneteket, osszátok meg véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat velünk.

Jó olvasást!

A bejegyzés trackback címe:

https://agile.blog.hu/api/trackback/id/tr238082774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása